21.8.08

my birthday wishlist, haha

Disebabkan semalam adalah birthday sy yang ke 21, sy akan menyenaraikan bende yg sy nak for my birthday, my wishlist org puteh kate,, huhu,

1.aku mau sebijik gitar karen Gibson 1960's L6-S, tapi gitar ni dah x dibuat lagi (stopped production), aku suke gitar ni sebab johnny borrell razorlight pakai gitar ni,hahaha.selain itu bentuk die macam les paul, tapi die bukan les paul.lagi kenape aku suke gitar ni sebab die seksi.


Gibson L6-S punye iklan, dengan carlos santana sbg endorser die.seksi kan.gitar yg seksi ye,bukan carlos santana.

2. erm.takpun kalau tak dapat Gibson L6-S pon tak pe la, sebab status vintagenye itu mungkin menyebabkan susah nak jumpe, aku nak gitar murah je la. Epiphone LP Special II.




LP Special II, gitar untuk beginner seperti saya.


3. ermm. ape lagi ek. i want world peace.hehehe.nak sehat dan berazam menjadi orang yang berguna.

tu jela kot. yang lain2 tu tak banyak je, nak hp baru, nak iPod, tapi kalau dapat 3 mende alah di atas tu alangkah indahnye bday ku ini.hehehe

ermmm, ape lagi ek, ermm. ah! aku nak ucap time kasih kat sumer org yang wish, baby Naddy ku, my mom n family, member2, mael, oki, amer, sumer la.huhu.thanks kat oki byk sbb bagi aku soft toy berbentuk bola sepak yang besar itu.aku akan memanfaatkannya oki.jangan kau risau.aku akan berlatih selalu dgn bola itu.hahaha..

RINDU HAPPY BLESSED

hehe. itu jela kot for now.

in the end, love prevails.
HAIL HANA

6 comments:

nadhirah mohd shakri said...

hahaha...wat la wishlist bende2 yg ktrg mampu~..baru la dpt..adess..

mish ya hunny!

wedrinkblood said...

olo, bagu je la pape pon. wish pon dah cukup. hehe, dapat hadiah lagi la best. terharu gle. (huhu, bajet humble la, haha) love u syg.

nadhirah mohd shakri said...

haha..klau cmtu baby wish je la ek..bak kate kak zahidah..yg penting hati nya..haha

love u tOo!~

zahidah said...

haha...cik nad, y u mention my name?
did i said that? haha.. :P

asrap amik nano akak.
akak beli ipod baru.hehehe.. :P

日月神教-任我行 said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情

香草泡芙Landy said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社