22.4.08

jenny don't be hasty (KISAH AJAIB HARI INI)

today is Wednesday.the day of the reckoning.reckoning of what? reckoning of the reckoned.two days of exam has passed.and the result is i am left utterly unfulfilled.the reason is simple.i can't answer the papers and there is no one to be blamed except myself.though i am to be blamed,part of this commotion is maybe caused by my slight decrease of health.dengan kate lain saya juga tak sehat semalam,jadi saya tidak sempat nak study.demam.hadui.ni pon sekarang singgah cc jap.dua paper dah teruk.mikrobiologi.adusss.. and kimia sintesis.aduh.how long must i wait? when can i smell the scent of success? for long i have failed, if not because of myself alone and i am to be blamed.lain kali jangan last minute study lagi asyraf oii, awak dah semester 4 dah, dah beso... ni esok xm pon boleh pegi cc.hahaha...

KISAH AJAIB HARI INI,,,, nadhirah mohd.shakri telah mendarat di surabaya.die sgt sweet membawa saya ke klinik naik beca siang tadi.comel betul die.pastu dari klinik tetibe kitorang boleh sesat kat mall.entah camne ntah saya pon tak sedar.mule-mule nak tukar duit je, tetibe saya cakap ''awak kate nak beli jeans baru?,alang dah kat sini ayolah beli,'' so the story goes, we went to z*** to buy her new jeans.pastu tetibe plak kami boleh sampai kat cinema.tak pasal-pasal dah terbeli tiket.citer forbidden kingdom.tgk citer tu cam nak berkungfu jer rasenye.watchhhaaaaa~ son wukong berbulu emas! watchaaaa~!!! okay2-okay back to the story, habis tengok movie tak pasal-pasal nadhirah beli kasut baru, pastu tak pasal-pasal dah kat cc ni menulis post.saya pon tak faham.mungkin saya telah menembusi 'The Gate Of No Gates' seperti dalam citer forbidden kingdom.aneh pelik dan ajaib.bagaimana esok adalah hari ujian namun saya boleh keluar menonton sambil pergi ke klinik? aneh sekali.saya takkan melupakan hari ini (lebih-lebih lagi kalau esok tak bole jawab, hehehe,).

oklah, post pendek je la.pendek-pendek tapi ajaib.haha.. dah penat ni,tak larat dah nak taip. demaaammmm.....

wishing myself luck for the exams.amiiinnn...

in the end, love prevails.
HAIL HANA

3 comments:

nadhirah mohd shakri said...

sgt2 la lawak aritu kn..dr nk g klinik je.then ttbe awk nk itot g TP..pastu dh cmpai TP,ttbe awk jd sehat ekk?pastu tmnkn sy beli suar n kasut.n bley plak tgk movie kt TP.haha..blk pegi cc plak tu..adesss...dh la esoknye awk exam..sorry ye syg..ele,awk yg nk itot..baby dh pesan soh blk rest..muahs!love u loads!thanx3

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網

香草泡芙Landy said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社